Tack!

Precis som varje sommar känns det både helt fantastiskt och väldigt vemodigt med sommarlov. Helt fantastiskt för att en hel sommar av ledighet, sol, bad, jordgubbar och fölmys finns framför mig. Vemodigt eftersom jag kommer att saka alla de som jag vanligtvis träffar så många timmar varje dag.

Så, TACK för alla berättelser, alla skratt och alla förtroenden. Tack för att ni är en underbart fin klass, omtänksamma, lugna och arbetsvilliga. TACK för att ni gör mig glad varje dag.

TACK för blommor, frökenpresenter och kramar! Njut av sommarlovet och allt vad det kan erbjuda. Spring, simma, hoppa och ät så mycket glass ni kan så ses vi i augusti igen.

TACK även till alla otroligt fina viktiga vuxna som finns runt min underbara klass. Utan er vore mina elever inte de fina barn de är idag eller de roliga prepubertala ungdomar jag kommer att möta till hösten.

Till hösten välkomnar vi ytterligare fyra elever till klassen, jag känner på mig att de kommer att få ett fin, fint bemötande och en bra start på Östbergsskolan.

Glad sommar! Ut och njut!

Fröken