Kryddor säljes!


Hej klassen!
Här kommer ett meddelande från föräldrarna i försäljningsgruppen.
Nu börjar vi resan mot klassresan genom att sälja Smaklökens kryddor för ”Klasspengar” fram till den 21/6. Skapa konto genom att klicka på länken
https://www.klasspengar.se/skapa-konto/?key=253869e280515b25
och kom igång med försäljningen digitalt. Fyll antingen i kund för kund el använd beställningslistan som finns längst bak i försäljningskatalogen och lägg beställningen digitalt när ni sålt klart. OBSERVERA att den 21/6 är SISTA DAGEN FÖR BESTÄLLNING. Jag skickar sedan in slutbeställningen. Förhoppningsvis får vi då produkterna levererade veckan efter midsommar. De kommer då levereras hem till Nilla på Önevägen 27 och hämtas av eleverna för att levereras till kunderna. Kunden betalar när varorna levereras, helst till elevens förälders swishnummer då det blir förälderns ansvar att sedan swisha mig på 0706461479 SENAST den 16/7 så att jag kan betala fakturan.
Försäljningskatalogerna tar Nilla med sig till skolan på torsdag 8/6 och jag tror att de räcker till två st var. Det kanske verkar lite krångligt men det löser sig nog bara man sätter igång. Maila mig på madeleine.fridstrom@gmail om det är några frågetecken så får vi försöka hjälpas åt.
Lycka till!
Mvh försäljningsgruppen genom Madeleine