Chili säljes (Jalapeño)

Chilin är färdigväxt på ungefär 5-10 veckor. Desto mer mogen chilin blir destå starkare blir smaken. Om man ska plantera fler chilis samtidigt på en frimark måste man hålla 50 cm avstånd bland plantorna. När du omplanterar i en ny och större kruka, välj en näringsrik jord, exempelvis tomatjord eller grönsaksjord.

Vi har just nu sju stycken plantor till försäljning de kostar 40 kr styck eller valfritt belopp därutöver. Pengarna går till klasskassan. Köp sker genom bokning här.

Betala genom att swisha Fredrik eller genom att sätta in pengarna på klassens konto. Kontonummer och swishnummer finns på IST-bloggen. Märk swish och inbetalningar med 2011C växt.

Plantorna hämtas så snart som möjligt.

2 svar på ”Chili säljes (Jalapeño)”

  1. Haha! Här är jag som inte läser instruktioner ordentligt och försöker boka växter samtidigt som jag har jobbmöte. Gick sådär, så nu har jag varit in och strulat till dokumentet. Ber om ursäkt för det! 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.