Trevligt lov!

Nu är det här!

JULLOVET! Lovet då alla barn förtjänar en vit jul med lek och bus och tindrande ljus. Pulkaåkning och skridskor, kramar och filmmys. Nu hoppas vi att det snöar mer, är lagom kallt och att alla får vara friska. Läs en bok under en filt, var uppe för länge men ät inte för mycket knäck (de fastnar i tänderna). Lyssna på julmusik och pyssla nåt vintrigt eller hitta på en kul aktivitet med kompisarna eller en farmor.

Det har varit en fantastisk termin och även om det alltid är skönt med jullov så längtar jag redan till den 11 januari då vi börjar igen, med en helt vanlig tisdag.

Till alla mina fina elever och deras lika fina viktiga vuxna, God Jul och Gott Nytt År!

Tack för den här terminen!

och så, det viktiga! noll sju sex – ett noll tre ett åtta nio fem

Titta vem jag hittade!
Och ni som inte trodde på mig. Ha! säger jag bara. Bildbevis!