Guldstjärna till guldklassen!

Stundom händer det att det saknas vikarier när någon lärare blir sjuk. Idag hade klassen till exempel ingen bild utan fick nöja sig med en oförberedd och tämligen förvirrad genomgång av en något improviserad uppgift.

De lyssnar, ställer frågor och jobbar sedan på utan att det blir stökigt. De hjälper varandra och klarar sig själva när deras fröken försöker göra två saker samtidigt och både hjälpa vår praktikant Filip att kopiera och undervisa i bild samtidigt.

Alla elever ska ha stora skopor beröm för att de är så duktiga på det här med att gå i skola och ta ansvar. Alla viktiga vuxna ska sträcka på sig och känna att de gjort ett bra jobb med att uppfostra snälla, fina och omtänksamma barn. Även gamla fröknar och magistrar förtjänar guldstjärnor för sitt målmedvetna arbete med att skapa en fungerande grupp där eleverna själva är bärare av klassrumsreglerna.

Bra jobbat till alla inblandade!

2 svar på ”Guldstjärna till guldklassen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *