Inbjudan föräldramöte

Som ni vet har jag varit sjukskriven under veckan men nästa vecka planerar jag och mitt gips att återkomma till klassrummet. Klassen verkar ha haft en bra vecka tillsammans med Elisabet, Andreas och Måns och jag har tjuvkikat lite på vad de hållit på med.

På tisdag blir det föräldramöte i klassrummet. En vuxen per elev och halva klassen i taget. På IST-bloggen står vilken tid ni fått. Byt som ni vill med varandra, bara inte alla kommer på samma gång.

Första gänget träffas klockan 18.00-18.45 och andra halvan kl 19.00-19.45.

Vi kommer att prata lite om vad som förväntas av en mellanstadieelev och hur ni som viktiga vuxna kan stötta era barn. Vi går igenom det här med läxor och repeterar huvuddragen för Dexter och IST. Om det är något särskilt som ni vill att vi behandlar under mötet, maila mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *