Trasig, sönder, av, kaputt

Fröken och hennes häst tränade på att gå snyggt när kusen plötsligt trasslade ihop benen och for på näsan. Det visade sig att trots att Fröken gjorde sitt bästa för att bromsa fallet så räckte det inte. De tippade.

Så nu är Frökens handled inte riktigt hel. Men havremoppen mår prima och är mycket nöjd med att hon undvek att landa på sin matte (vilket trots allt uppskattas av Fröken).

Som tur är har en vänlig doktor tagit på sig att laga den nu tämligen oanvändbara handleden. Detta betyder dock att Fröken under kommande vecka, utöver att leka vänsterhänt, tvingas vara hemma. Typiskt obra. Hon ska dock göra sitt bästa för att tillfriskna så fort som möjligt. För vem vill vara hemma när man har en så fin klass som Fröken har?

Husdjur med taskig koll på fötterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *