Hej och välkomna!

Hoppas att ni har haft en skön sommar.

Så här i början av terminen är det viktigt att ni som vårdnadshavare ser till att uppdatera era uppgifter i Dexter (telefonnummer, mailadress etc.) då vi skickar ut informationen där. Där anmäler ni även frånvaro. Här hittar ni information om Dexter på ostersund.se

Vi rekommenderar att eleverna har inneskor (framför allt när det börjar bli blötväder) och tar med en frukt att äta första rasten. Vi vill att eleverna i största möjliga mån lämnar värdesaker och leksaker hemma. Har de med sig en mobiltelefon kommer de att få lämna in den i början av dagen och får tillbaka den vid skoldagens slut. Vi är ute på rasterna så det är kläder efter väder som gäller.  

Om era barn har allergier eller annat som ni känner att vi bör veta så hör gärna av er på mail. Specialkost anmäler ni direkt till köket, information finns här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *