Föräldramöte

Har filat på det här med föräldramöte inför nationella proven en längre tid och funderat på hur jag ska kunna lösa det på ett bra sätt. Har nu kläckt en finfin idé som dessutom fick tummen upp av rektorn 🙂

Eftersom vi kommer att sätta igång med proven redan måndagen efter lovet blir det tyvärr lite tajt inpå, men jag hoppas att många ändå har möjlighet att titta förbi.

Torsdagen den 22 oktober samlas först halva klassens föräldrar och sedan den andra halvan. Klockan 18.00 och 18.40, först sista halvan på klasslistan och sedan klockan 18.40 den första halvan på klasslistan. Namnlista publiceras via IST, så håll koll på mailen. (Viktigt att alla har fyllt i sin mailadress 😉 )

Vi kommer att prata lite kort om nationella proven, matematiken och lite allmänt kring klassen. Är det något särskilt ni vill att jag tar upp, hör av er.

Förhållningsreglerna är att varje elev få representeras av en viktig vuxen, som naturligtvis är frisk, och att ni sprider ut er på lämpligt sätt i klassrummet.

Fröken

3 svar på ”Föräldramöte”

  1. Hoppas ni i dessa tider också kan göra teamsmöten som många skolor/gymnasium har idag. Vi som inte kan komma men vill gärna vara med kan delta på tryggt avstånd.
    Maila ut en länk och vi kan ansluta och höra och delta , behövs bara en bärbar dator från er och appen. / Önskvärt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *