Skoljoggen

Onsdagens den 16/9 kommer vi att genomföra skoljoggen. Efter lunch går gemensamt upp till elljusspåret och springer/joggar/går våra rundor. Jag räknar varv, ni lubbar runt tills ni är helt utmattade (så vi har en chans att vinna även i år 😉 ) När alla tagit ut sig ordentligt går vi tillbaka till skolan och stärker oss med en bulle. Det har ni förtjänat då!

Det vore önskvärt om alla är ombytta och klara redan från morgonen så vi slipper tjorva med coronaavstånden i omklädningsrummen när alla 220 eleverna ska byta om samtidigt.

Av samma anledning kommer vi även att sluta när vi sörplat klart på våra festisar. Då går alla helt enkelt hem och duschar, korkar upp deodoranten och tar på rena kläder. Det kommer att lukta fantastiskt fritt från tonåringar i korridoren hela torsdagen.

Kom ihåg!

  • Skor att springa i
  • Kläder efter väder och tänkt ansträngningsnivå
  • Ett strålande humör
  • All kondition man kan samla ihop
  • Vattenflaska