Glad sommar!

Tack, för ett fantastiskt läsår, för att ni blivit stora, för att ni lever upp till mina förväntningar på er, för att ni är snälla med varandra, för att ni är glada och positiva, för att jag kan lita på er, för att ni lyssnar, jobbar och anstränger er.

Tack för kramar, leenden, förtroenden och tillit. Tack för blommor, choklad och sköna gröna frökenpresenten.

Även om det är skönt med sommarlov gör ni det lätt att längta till hösten. Med nytt klassrum, nya klasskamrater, nya ämnen, nya utmaningar och nya lärdomar. Det blir mycket nytt för er, men minst lika mycket nytt för mig. Det känns väldigt skönt att mötas av er, en trygg och stabil klass, i höst när även jag ska ta mig an årskurs sex för första gången. Vi gör det tillsammans, och vi gör det bra.

Jag hoppas att ni kan sprida lite framtidstro i sommar genom att hjälpa ett småkryp med krubb, eller odla dig en ärtskida att äta själv. Jag hoppas även att ni får ett fantastiskt sommarlov, med allt det där som hör sommaren till. Själv har jag redan både blåmärken, rivsår på benen efter hallonsnår och myggbett så jag har verkligen kommit igång med lovet även om jag ska jobba några dagar till.

Vi ses igen torsdagen den 20 augusti klockan 8.00 i vårt nya klassrum.

Glad sommar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *