Sista veckan

Det är läskigt nära nu, sommarlovet. Medtag väska och kanske en kasse att bära hem fantastiska alster i som alla viktiga vuxna kan berömma och se fånigt stolta ut över.

Vi kommer att ägna sista veckan åt att ha matteprov, redovisa, läsa fabler och prata om den här kroppen vi bor i.

På fredag den 12 juni samlas vi i klassrummet som vanligt och äter medhavd frukost tillsammans, är det kanonväder kanske vi sitter ute i gräset och mumsar fil och flingor tillsamman med småkrypen istället.

Klockan 9 den 12 /6 direktsänder vi (eller så låtsas vi direktsända) årets skolavslutningssång så att alla viktiga vuxna som inte får vara här och titta på sina söta barn med blommor i håret ändå kan få uppleva en bit skolavslutning. Länk till evenemanget kommer att läggas upp på IST-bloggen samt här, och tas ner igen strax efter genomförandet.

När vi sjungit, fröken hållit sommartal och vi coronakramats hej då, går vi hem och tar oss en riktig långhelg (hela vägen till augusti faktiskt).

Klubben öppnar klockan 10 för den som vill vara där några timmar. Lunch serveras till självkostnadspris för dem som pratat med Viktor på klubben om det.