Klubben

Hej och välkomna till klubben!

v Klubben öppnar vid skolans slut och skall nyttjas i direkt anslutning, d.v.s. ni får inte gå hem eller på Circle K och komma tillbaka senare.

v Ni får inte sitta kvar vid skåp eller klassrum vid skolans slut. Antingen går ni hem eller kommer upp till klubben. Kom ihåg att hela skolgården tillhör klubben efter skolans slut. Så ska du spela fotboll måste du komma och anmäla dig först.

v Ta med dig alla dina saker du ska ta hem upp till klubben. Det finns kapprum så att du kan lämna dina saker där.

v När ni kommer skriver ni upp er i en pärm samt stryker er när ni går hem, detta ansvarar ni för! Pärmen är jätteviktig för oss vid en eventuell utrymning samt att om ni inte skriver upp er så får vår rektor inga pengar för att kunna bedriva vår verksamhet.

v Uppsamlingsplats vid eventuell utrymning på klubbtid är skateboardrampen. Gäller alla årskurser och både för er som är inomhus samt utomhus.

v Mellanmål serveras uppe i klubbens lokaler och serveras från det att klubben öppnar och ca en timme framåt (mer exakta tider kommer nästa vecka). OBS, om du vill fika så se till att göra det först av allt för att inte riskera att mellanmålet hinner plockas bort.

v Mellanmål kan endast betalas med swish!

Enstaka mellanmål kostar 20kr.

Fikakort 10st mellanmål 150kr

Fikakort 21st mellanmål 300kr

v Fikakort underlättar både för er och för oss samt att det blir billigare i längden! Vi ansvarar för fikakorten. Glass på fredagar kan endast köpas med kontanter och inte med swish eller fikakort.

v Mer exakt information om hur swishbetalningarna ska gå till får ni genom att besöka oss på klubben!

MVH Viktor, Tobias, Erik & Mattias

Öppettider:

Måndag 14.00 – 17.00

Tisdag 13.40 – 17.00

Onsdag 14.45 – 17.00

Torsdag 14.00 – 17.00

Fredag 13.45 – 16.30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *