Sommarlov!

Nu är det här, sommarlovet! Kanske för kort? Eller för långt? Lite för regnigt eller urbota långtråkigt. Alldeles underbart härligt med sol, bad och kusiner eller lagom vilsamt med hängmatta och strandhäng.

Hur ditt sommarlov än blir så önskar jag att det blir ett bra lov. Ett lov fyllt av spring i benen, klättrande i träd och läsande av böcker. Kurande under filten när åskan mullrar och plaskande och simmande i någon långgrund badvik. Ta sovmorgon och var uppe för sent eller kliv upp toktidigt, plocka blommor i en dikeskant och rasta grannens hund. Åk på läger eller stanna hemma, spendera hela lovet under farmors äppelträd eller häng i Surfbukten.

För er som är hemma hela eller delar av lovet finns gratis sommarlovsaktiviteter listade hos Östersunds kommun.

Du som åker bort, ta med dig en bra bok, smörj in dig med solskydd och njut av att upptäcka nya ställen.

Skriv dagbok, brev eller varför inte ett blogginlägg?

Ha ett världsbäst lov så ses vi i höst!

KRAM!

från Fröken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *