Spola rätt!

Som en förberedelse inför vårt studiebesök på reningsverket den 23 maj vill jag att ni kollar in den här sidan hos Svenskt vatten. Sedan vill jag att ni besöker Spoleborg, som är skapat av Gryaab, kommunerna kring Göteborgs bolag för rening av vatten.

Spela skitresan, läs in dig på vad som händer i ett reningsverk och gör quizet.

Lämna en kommentar med en fråga du skulle kunna ställa under vårt studiebesök på reningsverket.

13 svar på ”Spola rätt!”

 1. Hej Anna!

  Jag undrar vilka bakterier, virus som kommer in till reningsverket.

  Vad är ett Organiskt biologiskt nedbrytbart material.

  /Valdemar

 2. Hej Anna!

  Den frågan som jag skulle vilja ställa på studiebesöket är,
  händer det att ni missar lite kiss eller bajs när ni rengör vattnet, så att det blir lite kiss och bajs kvar i vattnet när ni skickar ut de till alla husen, dricks vattnet alltså.

 3. Hej Anna

  Min fråga är hur man rengör vattnet i ett reningsverk. Och har ni någon gång missat att det är bakterier i vatnnet så vi har druckit vatten med bakterier. Roligt ifall jag fick svar på frågan när vi var på Göviken. 🧐

 4. Hej Anna!
  Mina frågor är vad krävs det för att jobba hos er? Vad är det roligaste med att jobba på ett reningsverk? Om ni bara får säga ett tips till dom som bor i Östersund för att ni skulle få ha det bättre på jobbet och bättre i miljön vad skulle ni säga då? 🧐🤔

 5. Hej Anna!!! Om jag fick fråga en fråga så vore det händer det att man missar något skräp eller sådea vad gör man då???

 6. Hej Anna
  Jag kommer att fråga om det är jobbigt att jobba på ett reningsverk och om man måste göra många saker.

 7. Hej Anna. Förlåt för att jag gör läxan lite senare men nu är den gjord.

  Jag skulle vilja fråga vad gör ni med det som man inte får slänga i toaletten men som ändå händer så vad gör ni om det hamnar i reningsverket. Vad gör ni av det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *