Medvinden!

Onsdagen efter lovet den 13/3 tänker vi ha en friluftsdag på medvinden.

Eleverna får välja om de åker skridskor eller (om föret tillåter) skidor.

Vi samlas på skolan klockan 8.00 som vanligt och tar bussen eller promenerar bort till Frösöstrand under förmiddagen. Vi åker sedan skridskor och skidor tills vi är helt trötta i benen och så rosiga som det går att bli om kinderna. Då tar vi oss tillbaka till skolan igen och avslutar dagen där.

Den som vill får ta med sig egen lunchmatsäck och den som hellre vill ha skolans pastasallad till lunch får det. Eleverna har talat om för mig vilka som vill ha pastasallad och vilka som vill ta med egen lunchmatsäck.

Skulle det uppstå nåt problem med att ta med egen lunchmatsäck, säg till mig senast på måndag den 11/3.

Kom ihåg att ta med skridskor (eller skidor), hjälm, busskort och ryggsäck att ha matsäck och skor i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *