Påsklov!

Nu är det LOV! Under lov är det viktigt att läsa varje dag, diskutera viktigheter och träna huvudräkning, men framförallt att röra på sig och ha ROLIGT!

Några av er kommer att åka bort till farmor, någon avlägsen kusin eller till en stuga bakom en gran. Några av er kommer att vara kvar hemma och för er kommer här några tips på saker man kan göra i närområdet.

Först min favorit! Åk pulka i kärringbacken! Hur kul som helst, spännande och lagom läskigt.

Påskpyssla eller tillverka lite påskgodis, läs om påsken hos Nordiska museet.

Åk skidor i ett spår, medför ett berg eller på skidleken, lika roligt alltihopa.

Åk skridskor på Tegelvik, eller i Vinterparken. Åk på badet där de har påskspecial med tanke på alla påsklovslediga barn, gå på Jamtli och lek ute eller leta ägg inne. Besök biblioteket och leta reda på en ny bra bok eller pyssla tillsammans med andra.

 

GLAD PÅSK!