Ett djur med mycket svans

Läs texten om ekorren hos Svenska Jägareförbundet. Titta på hur texten är uppbyggd.

Läs sedan min faktatext om igelkotten.

Därefter lämnar du en kommentar där du ger mig tips på hur jag skulle kunna förbättra min faktatext. Men självklart vill jag även ha beröm! Vad tyckte du var bra med texten?

 

12 svar på ”Ett djur med mycket svans”

 1. Hej Anna!
  Jag vill att du börjar meningen med stor bokstav. Använd inte stor bokstav mitt i ett ord.
  Avsluta meningen med punkt.

  Det var en intressant text om igelkotten, det tyckte jag var bra.
  😃

 2. Hej Anna!

  Du har skrivit en bra faktatext som var intressant. Men jag såg några fel. Det första felet var på rubriken du har skrivit om istället för som. Sen skriver du pälsen med litet p fast det ska vara ett stort p. Sen har du skrivit haLvt , det är fel. Det ska vara ett litet l. Du skrev neDgrävd, fast det ska inte vara stort d. Du har skrivit på vintern. Men på ska börja med ett stort p, för det är första bokstaven efter punkt.

 3. Hej Anna!!

  din text var jättebra men du behöver flera ställen att sätta punkten på och du måste tänka på att inte sätta stor bokstav mitt i meningen men annars var den perfekt.

 4. Hej Anna
  jag tyckte att din fakta text var bra för att det var mycket fakta i din igelkotts text. Men det du däremot behöver träna på är att inte sätta stora bokstäver i en mening där du redan har satt små bokstäver. Du behöver också träna på att sätta punkter på fler ställen så man får chans att andas. Annars var fakta texten helt okej

  Med vänlig hälsning Elin

 5. Hej!
  Jag såg ett fel i rubriken.
  Sedan såg jag att du blandade små och stora bokstäver.
  Den var lättläst och spänande.
  Hälsningar Oscar

 6. Hej Anna !
  I ekorrens text var det underrubriker och då var det lättare att läsa än din text. Du hade skrivit stor bokstav mitt i ord och i meningar och glömt flera punkter. Din text var lätt att läsa. Det var mycket bra fakta.

 7. Hej Anna! Det som jag tyckte om med din text var att det var mycket fakta i texten. Du kan tänka mer på spunk och att inte ha stor bokstav mitt i ett ord. Du skulle också kunna skriva underrubriker istället för att ha all sorts fakta liksom i samma hög.
  Hej då! 🙂

 8. Hej Anna! Det du kan förbättra med din text är att du måste ha stor bokstav på första ordet sen har du på vissa ställen stora bokstäver blandade med små bokstäver. Det som var bra med texten var att den var lätt att förstå och att förklarsam.

 9. Hej Anna! Jag tycker att din text har bra information om igelkottar. När jag läste din fakta text såg jag att du hade glömt punkter på några ställen. Jag såg också att du hade glömt stor bokstav i början på några meningar och att du även har stor bokstav mitt i flera ord. 😀

 10. Hej Anna din text var bra för man förstod vad det hanlade om och mitt tips är att skriva lite mer nästa gång och att du inte skriver stora boksäver mitt i en mening och det fattades också punkter :)☺😊😀☺😊😀☺😊😀☺😊😀☺😊😀☺😊😀☺😊😀☺😊😀☺😊

 11. Hej Anna!
  Jag tyckte att texten var lättläst och man förstod vad det handlade om. Mitt tips är att stava bättre och inte skriva stora bokstäver mitt i ett ord. Det fattades även punkter..

 12. Hej Anna! Din text var bra för att den var förklarande. Tyvärr var det lite fel med stor och liten bokstav och punkter. Skulle vara lite mer underrubriker.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.