Hur det känns när snön smälter

När snön smälter så brukar jag gå ut och gå med min mamma och pappa. Då brukar vi göra roliga saker t.ex vi brukar kasta lite snö på varandra och så brukar min pappa slänga mig i en liten snöhög eller så tittar vi på en blomma och mamma säger dens namn och berättar om den är sällsynt. Vi brukar vi ta upp den och känna på den. Men nån dag sitter vi hemma och tar det lugnt då brukar jag och pappa kriga om dosan. Och nån gång kommer mina två kära storasystrar och storebror hem och då blir det inte tyst i huset tills dom åker hem igen.

När snön smälter känns det skönt för då är den kalla vintern över och då tänker man att solen kommer snart att komma. När solen kommer tar man på sig shorts och tshirt och springer ut i den härliga värmen som våran sol ger oss och så ramlar man nån gång men det blir bra sen. Man hör också bilar som susar i bakgrunden och så hör man en fotboll som sparkas mot ett hus.

3 svar på ”Hur det känns när snön smälter”

  1. Hej! Bra text du beskrev både nackdelar och fördelar och sen beskrev du väldigt tydligt vad ni gör både inne och utomhus. 🙂

  2. Hej! Bra skrivet mycket fakta och det var riktigt intressant. Jag tycker att det var väldigt roligt att läsa den här texten. Bra jobbat och tummen upp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *