När snön tinar

När snön tinar så brukar det vara väldigt blött och slaskigt.När snön smälter så är det jobbigaste nog att man brukar halka och slå sig som mest.När snön smälter känns det både lite som en lättnad och lite som en besvikelse.Åena sidan vet man att man snart kan gå i sneakers och inga jobbiga vinterskor.Man behöver ingen tjock dunjacka utan det räcker med en tröja.Å andra sidan så kan man inte längre åka skidor i backen.Man kan inte heller åka pulka eller kasta snöbollar på rasten.När snön smälter är det snart vår och det är inte långt kvar till sommarlov.

3 svar på ”När snön tinar”

  1. jag håller med om att det ska bli skönt att slippa dunjackorna! Men nästa gång kan du tänka på att ha ett mellanrum mellan punkt och stor bokstav

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *