Hur jag tror det är att vara vuxen.

När man är vuxen tror jag det är ganska jobbigt för man måste tvätta, diska och laga mat. Och det är ganska jobbigt. Och om man har några barn måste man ta hand om dem. Och så måste man vika tvätten, plocka ur diskmaskinen och stå och laga mat. Men det kan nog vara ganska kul också att ta hand om sin egen ekonomi. Och man kan också bestämma över sig själv, och åka på semester.

5 svar på ”Hur jag tror det är att vara vuxen.”

  1. Hej!
    Vad roligt att få läsa om hur ni tror det är att vara vuxen!
    Håller med författaren till texten ovan. Det är jobbigt men också väldigt kul att vara vuxen. Fast jag kommer ihåg att det var både jobbigt och kul att vara barn och tonåring också.

  2. hej Jag tyckte att det var en bra text så man fick lite tankar om hur det är att vara vuxen, att det kanske är både jobbigt och kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *