Hur det känns när snön smälter

När snön smälter så  känns det både bra och dåligt. Det känns dåligt att jag inte kan åka skidor när snön smälter. Det känns också dåligt att min is smälter i nästan samma takt som snön, det gör så att jag inte kan träna hockey lika mycket som när det är kallt och snön ligger kvar. Dessutom ramlar sargen som står vid isen, ibland så går den till och med sönder om man inte tar bort den tillräckligt snabbt. Det som känns bra med att snön smälter är att jag kan cykla med kompisar och med familjen när jag vill nästan. När jag cyklar känns det som jag flyger, i alla fall när jag cyklar ner för en backe fort. När nästan all snö är borta börjar jag att längta till sommaren för då kan jag cykla, bada, hoppa på min studsmatta och ha vattenkrig såklart. Det är så det känns för mig när snön smälter.

6 svar på ”Hur det känns när snön smälter”

  1. jag tyckte det var bra att du skrev vad du gör på både sommar och vinter men tänk på att skriva lite mer miljö beskrivning tex hur det luktar.

  2. Du kan förbättre texten genom att berätta hur det började se ut när snön smälte t.ex om blommorna började komma eller om man kunde se gräset.
    Super bra jobbat!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *